Мы милая ко правописанию ,твоя правда -не обучены , и боком никаким яко и речеши к сим не стоим, но вот глаголю смыслы некоторых вещей и от сего к поправлению покривлений ваших о них, дерзновение от Господа имем, чего и вам все душно и все сердечно желаем. Не обиды ради глаголю ти , ни...- да не будет! Но ради глубокаго в сути и смыслы погружения , дабы разумети их начала и главизну. Ни ли хочеши истину зрети ? А коли да , то и вникай - не лжем чай! И ще, ни я себя в письмене моем творю блюстителя правил быти - ни, но яко от вашего брата имени глаголил сия быти, тако и разумей, ни ли тако себе быти мнишь? Ну да ладно , прощевайте ,мне де печь топить , а те поди книжки читати и то ладно.
И ще, о двух рюмках глагол ти мной позабытый, рку бо , ни количеством пития вред себе быти мни,но от соблазн от них преходящих по употреблении вещества , оно же и плод от себя сотворяти в человеке имеет силу, о чем и писал ( яко буйна сикера), соблазн же от беса ,сей силу имет от грех наших ихже мы не вемы и покаянием не изгаживаем и от сего во многие беды ума ( помыслов , ложного ведения) и обстоятельств впадаем .Ни ли чла , яко в каждой капле бес бысть а коли и чла веры сему не имешь, а зря , се есть вещи о которых глаголил ти выше ,яко вами не ведома суть, нам же и до сих достягати оком веры положено как и прочим христианом. Не возможно человеку устояти без благодати , коли бес ему супротивником стал , а благодати де рюмка не имет . Уж коли знала бы ,то де и не вопрошала бы. Ну да мир ти!
Отправлено спустя 20 минут 5 секунд:
Марго:Дед митяй: Стало быть буйство ,си есть -беснование суть коньяка то
С чего бы мне буйствовать, если всего-то пару рюмок коньячных выпью?
Дед митяй: И сего то буйства нам с вами более других прилежит отлучену быти , яко мнимся хранителями быти красноречия и правописания глаголов как и прочих правил .
А Вы, простите, каким боком при
хранительности красноречия да правописания, уважаемый школьник, будете?
И мой те де ответ приспел быти на ,,не говори красиво,,